Arkiv


Taggar


Warning: Use of undefined constant default_topic_count_text - assumed 'default_topic_count_text' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/7/4/8/conlink.se/httpd.www/wp-content/themes/conlink/single.php on line 46 byggnadsingenjör byggnadskonstruktör conlink Gjuteriet handläggare konstruktör Linköping semester öppet hus

Conlink söker en (eller för all del flera) byggnadskonstruktör(er)!

4 maj, 2017

Har du några års projektering och handläggning av konstruktionsuppdrag på din meritlista så vore det på sin plats att kontakta oss. Conlink är ett mindre konsultföretag i Linköping men vi är väletablerade på marknaden med en stor kundkrets och erfarna medarbetare. Vi är ett härligt gäng som utöver att vi arbetar med spännande projekt även har det roligt på jobbet.
Kan du tänka dig att bli en del av oss så ska du snarast skicka en intresseförfrågan med bifogat CV till: info@conlink.se

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på ovanstående mailadress, alternativt går det bra att ringa Joakim, Patrik eller David.

Dela på Facebook